Yrityskokonaisuus edustaa alallaan erittäin pitkäaikaista ja laajaa ammattitaitoa yli 125v. ajalta, sekä vahvaa erikoisosaamista palveluiden ja valmistamiensa tuotteiden ja koneiden kautta.
Päätuoteryhmät ovat Esteri – palopumput, TR-Vesitykit, Rauplan paloliittimet ja suihkuputket sekä Rauplan alkusammutuskalusto. Omat tuotteemme ovat yrityksemme kivijalka. Panostamme jatkuvasti tuotteidemme laadun kehittämiseen testaamalla uusia materiaaleja ja tuotantotapoja.
Valmistamiamme Esteri-palopumppuja, Pesukarhu- ja Multifire-suihkuputkia ja TR-vesitykkejämme käytetään yli kolmessakymmenessä maassa erittäin vaativissa olosuhteissa. Valmistamme kaikkia yleisimpien standardien mukaisia liittimiä.

VEIKKO NUMMELA OY on Suomalainen liikkuvaan kalustoon kiinteästi asennettavien sammutusvesipumppujen valmistaja. Valmistamme kiinteästi liikkuvaan kalustoon asennettavia sammutusvesipumppuja, moottoriruiskuja, hinattavia pumppuyksiköitä, pumppukontteja sekä muuta sammutusveden siirtoon tarvittavaa kalustoa. Suoritamme myös pumppujen ja putkistojen asennustöitä. Valmistamme myös paloalan kalustoa asiakkaan tilauksen ja suunnitelman mukaan.
Asiakkaitamme ovat kaikki palo- ja pelastustoimen operatiivista toimintaa hoitavat laitokset, pumppukalustoa toiminnassaan käyttävät yritykset ja yhteisöt sekä heille kalustoa valmistavat ja myyvät liikeyritykset. Yritys perustettiin Kaarinassa vuonna 1968.

TR-VESITYKIT OY on Kaarinassa toimiva metallialan konepaja, joka on jo vuodesta 1981 valmistanut palonsammutustyöhön laadukkaita suomalaisia vesitykkejä sekä niiden lisälaitteita.
Tuotevalikoimaamme sisältää käsikäyttöisiä sekä hydraulisia vesitykkejä, jotka voidaan asentaa paloautoihin, nostolavalaitteisiin, tehdasalueille, tai mihin tahansa missä on tarvetta palosammutuskalustolle.

RAUPLAN OY perustettiin Raumalle 1970-luvulla Olkiluoto 1:n teräsrakentamisen tarpeisiin. Projektin jälkeen yritys erikoistui suomalaisten paloliittimien myyntiin ja myöhemmin myös niiden valmistukseen. Tuotekehitys on aina ollut tärkeä osa toimintaamme, viime vuosina on keskitytty erityisesti suihkuputkien ja eri paloliitinten laadun ja kestävyyden kehittämiseen.