PATU JOCKEL -rasvapalosammutin 3 l



Rasvapalosammuttimia käytetään pääosin ravintoloiden keittiöissä joissa käytetään rasvakeittimiä. Sammuttimet ovat erikoisnestesammuttimia jotka muodostavat paksun ja sitkeän kuoren palavan rasvan päälle täten tukahduttaen liekit ja estäen palon uudelleensyttymisen.

Rasvapalon sammuttamiseen ei saa käyttää vettä!

Rasvapalosammutin 3 l, (F 3 LJM8)
Käyttölämpötila:
-30°C – + 60°C
Luokka: 8A 55B 75F
Paino: 6,5 kg
Tyhjenemisaika 17 s
Mitat:
375 mm / 230 mm
Varusteet: Jalkateline
Kaikkia myymiämme sammuttimia voidaan käyttää sähköpalojen sammuttamiseen 1000 V asti (varoetäisyys 1 m)