Hose Master- automaattinen letkunhuoltolaiteHose Master™ on maailman ensimmäinen täysautomaattinen paloletkujen huoltojärjestelmä. Pesu, koeponnistus, kuivaus, merkintä ja kelaus tapahtuvat yhtaikaisesti ja täysin automatisoidusti. Patentoitu paineistustekniikka mahdollistaa koeponnistuksen rajoitetulla paineistusalueella. Laitteen suuren kapasiteetin ansiosta työn vaatima aika lyhenee huomattavasti ja letkunhuoltotyön tilantarve sekä apulaitteiden tarve poistuu. Hose Master™ mullistaa paloletkujen käytönjälkeisen käsittelyn. Laitteen innovatiiviset ratkaisut vähentävät energiankulutusta ja kohentavat työympäristöä.

 

Innovatiivisia toimintoja

Hose Master™ hyödyntää patentoitua paineistustekniikkaa, joka sopii kaikenpituisille letkuille.Laite huomaa paineen laskun ja merkitsee reiän. Se, että huoltotoimille on laitteessa oma puoli, tekee sen käsittelyn yksinkertaiseksi ja sijoittelun joustavaksi. Lisäksi laitteen liikuttelu on yksinkertaista – sen voi siirtää seinän viereen tai nurkkaan. Erityiskuivausmenetelmä kuivattaa letkun sekä sisä- että ulkopuolelta. Tehokkaat ilmasuihkut lyhentävät prosessia ja tekevät tästä kuivausjärjestelmästä yhden markkinoiden tehokkaimmista.

Ylivoimaisen taloudellista

Hose Master™ on investointi, jolla saavuttaa erittäin alhaiset käyttökustannukset. Letkuhuoltoon käytetty aika vähenee huomattavasti ja samalla kiinteistö- ja joutoaikakustannukset laskevat. Asiakkaan tarpeita vastaavaksi tehdyllä huoltosopimuksella varmistetaan katkeamaton toiminta ja edelleen vähennetään käyttökustannuksia. Huolto-organisaatiomme tarjoaa joustavia ratkaisuja kaikentyyppisille käyttäjille sen koon, kapasiteetin ja tarpeen mukaan.

Paras valinta ympäristön ja ergonomian kannalta

Enintään 5 litran vedenkulutus letkua kohti täyttää kaikki ympäristövaatimukset. Puhdistusprosessi tapahtuu suljetussa järjestelmässä. Käyttäjälle työympäristö on entistä turvallisempi ja miellyttävämpi. Äänitaso on matala, erillisiä tehtäviä on vähemmän ja työ on huomattavasti aiempaa turvallisempaa. Laitteesta poistettava poistoilma eliminoi haitalliset höyryt ja kaasut. Työergonomia on ollut laitteen suunnittelun yhtenä keskeisenä osana jolla on varmistettu työvaiheiden sujuvuus.

Puhdas ja ympäristöystävällinen paloasema

Hosemasteria käytettäessä koko prosessi tapahtuu suljetussa ympäristössä, mikä takaa sen, että koneen käyttäjä ei altistu vaahtojäämille tai pesun aikana vapautuville vaarallisille ponnekaasuille. Prosessin aikana käyttäjä ei joudu nostelemaan ja siirtelemään painavia letkuja, mikä vähentää huomattavasti tuki- ja liikuntaelimistön rasitusta. Työergonomia onkin ollut laitteen suunnittelun yhtenä keskeisenä osana jolla on varmistettu työvaiheiden sujuvuus.

Enintään 5 litran vedenkulutus letkua kohti täyttää kaikki ympäristövaatimukset. Puhdistusprosessi tapahtuu suljetussa järjestelmässä. Käyttäjälle työympäristö on entistä turvallisempi ja miellyttävämpi. Äänitaso on matala, erillisiä tehtäviä on vähemmän ja työ on huomattavasti aiempaa turvallisempaa. Laitteesta poistettava poistoilma eliminoi haitalliset höyryt ja kaasut.

Laitteen kaikki osat ja materiaalit on valittu tarkasti ja niiden laatu on huolellisesti varmistettu. Laatusertifioidut tuottajat ja alihankkijat valmistavat laitteet. Yksinkertainen, vahva rakenne sisältää vain vähän liikkuvia osia, mikä parantaa käyttövarmuutta. Hosemaster™ on rakennettu ja testattu toimimaan vaativimmissakin oloissa vuosikymmenten ajan.