HNE VARIO CARBONULTRAKEVYT SAMMUTUSLAITE

▶ Erikoiskevyellä komposiittisäiliöllä
▶Koko; 9 tai 13   litraa
▶ Paino: 9 litran laite alle 20 kg täytettynä, 13 litran laite 25,5 kg täytettynä
▶ Suihkun kantama jopa 21 m, lisää turvallisuutta
▶ Vakiokäyttöpaine 38 bar
▶ Erinomainen suorituskyky / entistä ketterämpi käyttää
▶ Helposti omatoimisesti huollettavissa
▶ Pakkasenkestävällä vaahtonesteellä käyttölämpötila alkaen -25°C

Samassa laitteessa sekä perinteinen märkävaahto, että hyvin pintoihin tarttuva CAFS. Helposti kesken käytön vaihdettavissa. Käännettävällä suutinpäällä lisäksi laaja-alaisempi sumutus lähietäisyydelle.

Soveltuu jopa rasvapaloihin!

Palonsammutusteholuokka ylittää EN-normien vaatimukset:

▶ Vario Carbon 9: 55 + 13 A 233 B
▶ Vario Carbon 13: 2 x 55 A IV B

TÄYDELLINEN VAAHTO JOKA TILANTEESEEN

HiPRESS – nestemäinen vaahto

Tasaisen käyttöpaineen, 38 bar, ja optimoidun ilmansekoitusteknologiamme yhdistelmä saa aikaan kompaktin suihkun tasalaatuista märkävaahtoa. Kauaksi ulottuvan suihkun kantama ja suuri kineettinen energia saavat aikaan valtavan sammutustehon, samalla kun nestemäinen vaahto välittömästi tunkeutuu palavien kappaleiden pienempiinkin väleihin.

HiCAFS – kiinnittyvä vaahto

Tunnettu ja luotettava HiCAFS-toiminto on tarkoitettu kehittämään kauas yltävä, tahmean ilmavaahdon virta, joka pysyy koossa pitkään. Se ruiskutetaan samalla voimalla kuin HiPRESS, ja se tarttuu pystysuoriin pintoihin ja jopa katosten alapintoihin. Alin kerros tunkeutuu välittömästi aineeseen ja ehkäisee luotettavasti savun kehittymistä ja palon uudelleensyttymistä.

Sumutus – suurempi aluevaikutus

Kun järjestelmään lisätään kääntyvä suutin, sen sumutustoiminto kohdistaa sammutteen tehokkaasti laajemmalle alueelle ja kuluttaa huomattavasti vähemmän sammutusainetta. Järjestelmä aktivoidaan yksinkertaisesti kääntämällä suuttimesta, joten se on ihanteellinen pienten palojen tai kytevien hehkupesien sammutukseen tai esikasteluun.