ESTERI D-240, yksiasteinen keskipakopumppu. PunametalliaESTERI D-240, yksiasteinen keskipakopumppu.

ESTERI D-240 täyttää standardin EN1028-1 – FPN10-2000, 10-3000 ja 10-4000 vaatimukset.

Esteri pumput valmistetaan kokonaan Suomessa, tehtaallamme Kaarinassa. Jokainen pumppu tarkastetaan ja koeajetaan sertifioidun prosessin kautta omassa, tätä tarkoitusta varten rakennetussa testausyksikössämme. Korkean laatumme vuoksi annamme pumpuillemme 10 vuoden takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

ESTERI D-240 on pienikokoinen, tehoonsa nähden kevyt ja asennettavissa useaan eri asentoon, tämä mahdollistaa käytettävissä olevan tilan optimoinnin. Pumpun akseli on ruostumatonta terästä. Pumpun pesä valmistetaan tilauksen ja käyttötarkoituksen mukaan syöpymättömästä punametallista, alumiinista tai valuraudasta. Pumpun pyörimissuunta ja vaihteiston välitys voidaan valita käytettävän alustan mukaan. Pumpun eri variaatiot on kehitetty ammattitaitoisen käyttäjäkunnan kanssa yhteistyössä. Teemme asiakkaidemme toiveista jatkuvasti sovelluksia tuotteisiimme. Pumppukokonaisuus on varmatoiminen ja huoltovapaa.

Mekaanisella tai hydraulisella voimansiirrolla varustettu pumppu voidaan asentaa alustan keskelle tai peräpumpuksi. Soveltuu myös käytettäväksi laivassa tai veneessä. Pumpun pesässä ja painepäässä on lämmityskanavat. Lämmitys tuotetaan voimanlähteen jäähdytysvedellä tai omalla, erillisellä polttoainelämmittimellä.

Valmistamme kaikista pumppumalleistamme myös hinattavia ja siirrettäviä pumppuyksiköitä. Moottoriruiskut hinattavat ja siirrettävät pumput valmistetaan toimimaan joko sähkö-, bensiini- tai dieselmoottorilla