ESTERI 10-2000, yksiasteinen keskipakopumppu.Esteri pumput valmistetaan kokonaan tehtaallamme Kaarinassa. Jokainen pumppu tarkastetaan ja koeajetaan omassa, tätä tarkoitusta varten rakennetussa testausyksikössämme. Korkean laatumme vuoksi annamme pumpuillemme 10 vuoden takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

ESTERI 10-2000 on pienikokoinen, tehoonsa nähden kevyt ja asennettavissa useaan eri asentoon, käytettävissä olevan tilan optimointia ajatellen. Pumpun akseli on ruostumatonta terästä. Pumpun pesä valmistetaan tilauksen ja käyttötarkoituksen mukaan syöpymättömästä punametallista, alumiinista tai valuraudasta. Pumpun pyörimissuunta ja vaihteiston välitys voidaan valita käytettävän alustan mukaan.Pumpun eri variaatiot on kehitetty ammattitaitoisen käyttäjäkunnan kanssa yhteistyössä. Teemme asiakkaidemme toiveista jatkuvasti sovelluksia tuotteisiimme. Pumppukokonaisuus on varmatoiminen ja huoltovapaa.

Mekaanisella tai hydraulisella voimansiirrolla varustettu pumppu voidaan asentaa alustan keskelle tai peräpumpuksi. Soveltuu myös käytettäväksi laivassa tai veneessä. Pumpun pesässä ja painepäässä on lämmityskanavat. Lämmitys tuotetaan voimanlähteen jäähdytysvedellä tai omalla, erillisellä polttoainelämmittimellä.

Valmistamme jokaisesta pumppumallistamme myös hinattavia ja siirrettäviä pumppuyksiköitä. Moottoriruiskut, hinattavat ja siirrettävät pumput valmistetaan toimimaan joko sähkö-, bensiini- tai dieselmoottorilla asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Pumput saatavilla myös kytkimellä ja/tai kardaanilla varusteltuina. Kytkimen ohjaus käsi- tai sähkökäyttöisenä.