ESTERI 10-1500Esteri pumput valmistetaan kokonaan tehtaallamme Kaarinassa. Jokainen pumppu tarkastetaan ja koeajetaan omassa, tätä tarkoitusta varten rakennetussa testausyksikössämme. Korkean laatumme vuoksi annamme pumpuillemme 10 vuoden takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

ESTERI 10-1500 on pienikokoinen, tehoonsa nähden erittäin kevyt ja asennettavissa useaan eri asentoon, käytettävissä olevan tilan optimointia ajatellen. Pumpun akseli on ruostumatonta terästä. Pumpun pesä valmistetaan tilauksen ja käyttötarkoituksen mukaan syöpymättömästä punametallista, alumiinista tai valuraudasta. Pumpun pyörimissuunta ja vaihteiston välitys voidaan valita käytettävän alustan mukaan.Pumpun eri variaatiot on kehitetty ammattitaitoisen käyttäjäkunnan kanssa yhteistyössä. Teemme asiakkaidemme toiveista jatkuvasti sovelluksia tuotteisiimme. Pumppukokonaisuus on varmatoiminen ja huoltovapaa.

Mekaanisella tai hydraulisella voimansiirrolla varustettu pumppu voidaan asentaa alustan keskelle tai peräpumpuksi. Soveltuu myös käytettäväksi laivassa tai veneessä. Pumpun pesässä ja painepäässä on lämmityskanavat. Lämmitys tuotetaan voimanlähteen jäähdytysvedellä tai omalla, erillisellä polttoainelämmittimellä.

Valmistamme kaikista pumppumalleistamme myös hinattavia ja siirrettäviä pumppuyksiköitä. Moottoriruiskut hinattavat ja siirrettävät pumput valmistetaan toimimaan joko sähkö-, bensiini- tai dieselmoottorilla

Pumput saatavilla myös kytkimellä ja/tai kardaanilla varusteltuina. Kytkimen ohjaus käsi- tai sähkökäyttöisenä.

OMINAISUUDET:
• tehontarve 40kw
• pyörimissuunta myötä- tai vastapäivään
• välitykset 1:1,53-1,71-1,92-2,16-2,30-2,45
• täyttää standardin EN1028-1 – FPN10-500,
10-1000 ja 10-1500 vaatimukset
• pienikokoinen