Toimitusehdot

Veikko Nummela Oy Verkkokaupan sopimus- ja toimitusehdot 

1. Soveltaminen Näitä ehtoja sovelletaan Veikko Nummela Oy:n ja asiakkaan väliseen verkon kautta tapahtuvaan kaupankäyntiin edellä mainittujen yritysten yhteisessä verkkokaupassa osoitteessa www.fwp.fi.

2. Verkkokaupan käyttäjät Verkkokaupassamme voi ostavana asiakkaana olla ainoastaan yritys. Asiakas kirjautuu verkkokauppaan omalla ylläpitäjältä saadulla tunnuksella ja salasanalla. Tunnus ja salasana ovat yrityskohtaisia ja asiakkaan tulee huolehtia niiden turvallisesta käytöstä ja säilytyksestä. Kirjauduttuaan verkkokauppaan on asiakkaalla oikeus tehdä ostoksia verkkokaupassa. Verkkokaupassa tehdyn kaupan toimituksien ja maksujen osalta noudatetaan Asiakkaan ja verkkokaupan välillä tilaushetkellä voimassa olleita toimitus- ja maksu- ja muita sopimusehtoja.

3. Tuotteiden maksaminen verkkokaupasta hankitut tuotteet maksetaan laskulla.

4. Tuotteiden toimittaminen Asiakas voi valita tilauksen tekemisen yhteydessä haluamansa toimitustavan. Verkkokauppa laskuttaa aina pakkaus- ja toimituskuluja 8 € + todelliset postituskulut tai tuotteet toimitetaan asiakkaan omalla kuljetussopimuksella.

5. Toimitusaika Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-5 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan joko tuotteen tiedoissa tai verkkokaupan etusivulla.

6. Viallinen tai väärä tuote Saadessasi väärän tai viallisen tuotteen, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen esteri@esterigroup.fi saadaksesi tuotteen palautusohjeet.

7. Verkkokaupan rekisteri Verkkokauppa pitää verkkokaupan asiakkaista rekisteriä johon kirjataan seuraavat tiedot: Yrityksen nimi, henkilönimi, osoitetiedot ja muut mahdolliset asiakkaan tunnistamiseen tarvittavat tiedot, lisäksi säilytämme tiedot asiakkaan tekemistä ostoksista verkkokaupastamme.Rekisteri on luottamuksellinen eikä siinä säilytettyjä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman toisen osapuolen suostumusta, ellei laki tai viranomaismääräys toisin määrää.