SORBIX Basic -imeytysrae 30 l säkki

SORBIX Basic -imeytysrae 30 l säkki

Pelastusvene Arctic A4

Pyydä tarjousta
SKU
339-A4

Pelastusvene A4 on tarkoitettu nopean toiminnan yksiköksi avustamaan meripelastus- ja öljyntorjuntatehtävissä sekä isomman aluksen apuveneenä.
A4 suunniteltiin alun perin kolmelle hengelle, CE - upotuskokeessa kuitenkin ilmeni, että vene on erittäin vakaa ja turvallinen, joten se voitiin rekisteröidä kuudelle henkilölle. Veneen keveys mahdollistaa helpon vesillelaskun rannasta kuin rannasta. Erillistä vesillelaskuramppia ei tarvita, koska 4 ihmistä jaksaa kantaa veneen veteen.
Rungon rakenne muodostuu kolmesta ilmatiiviistä, kelluntapussilla varmennetusta osastosta. Vene ei uppoa täydessäkään vesilastissa, vaikka veneessä olisi reikä.
HMWPE Polyeteeni on erinomainen veneenrakennusmateriaali ammattikäyttöön tarkoitetuille veneille. Materiaali kestää kolhimista ja iskuja erittäin hyvin. Mahdollisissa ääriolosuhteissa muodostuneiden vaurioiden korjaaminen on helppoa ja yksinkertaista, jopa itse tehtynä. Veneen kölin alle on hitsattu PE500 suojalevy, joka helpottaa veneen vetämistä kärryllä, maassa, rannalla, lumella ja jäällä. Vaikka A4 on painoltaan kevyt, on se käytössä vakaa ja turvallinen.

A4 soveltuu eri tehtäviin:
- Pintapelastukseen
- Tulvatilanteisiin
- A4 voidaan vetää käsin rannalta avoveteen
- Voidaan käyttää E-tai F-luokan öljyntorjunta-aluksen
apuveneenä
- Öljyntorjuntaan sisävesillä
- Öljyntorjunta-powerpack voidaan sijoittaa
veneeseen

Hyödyt:
- Edulliset huolto- ja ylläpitokustannukset
- Kestää kovaa käyttöä
- Kevyt
- Suuri kantavuus
- Pitkäikäinen
- Kestää kemikaaleja
- Helppo käyttää
- Valmistuksessa ei synny päästöjä ja lopuksi veneen runko on kierrätyskelpoinen